Vânzarea pe alte ambalări (împachetări)

Se întâmplă destul de des, ca un produs să trebuiască vândut la ambalări (împachetări) diferite. De exemplu, dacă avem un sac de 15 kg de mâncare de câini, unii clienți vor dori doar câte un kg. Sau avem o cutie cu 100 de comprimate și clienții cer doar câteva comprimate și nu întreaga cutie. eGestiune vine cu o optimizare pentru astfel de vânzari, să fie ușor de definit astfel de împachetări. Mai jos sunt pașii ce trebuiesc urmați, având ca exemplu un sac de 15 kg.

Pasul 1. După definirea produsului Sac de mâncare de câini la 15 kg, cu UM buc și cu 15 lei prețul de amănunt.

Pas 2. Mergem pe tabul Împachetări și adaugăm o împachetare nouă.

Pas 3. Selectăm împachetarea, care poate fi definită din fereastra principală, meniul Nomenclatoare – Tipuri împachetări, introducem cantitatea rezultată cu noua împachetare și ca să adăugam rapid produsul asociat aceste noi împachetări, apăsați pe plusul de la numărul 3 din imagine, apoi apăsați pe Adauga produs și se va afișa fereastra de adăugare produs, cu denumirea si unitatea de măsură completată. Mai modificați doar prețul, dacă se dorește.

După ce se salvează noul produs, cu împachetarea dorită, trebuie să avem grijă să bifăm căsuța ”Generare reteta la salvare (daca nu exista)”. Acest lucru va genera o reteță automat pentru noi, ca dintr-un sac de 15 kg, va genera 15 kg din produsul nou creat.

Mai jos este rețeta generată automat.

Acum, la vânzare, dacă dorim sa vindem din produsul la kg, va genera automat un proces verbal și va desface un sac.

Powered by BetterDocs

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *