Initializare lucru cu CRM

Peste a lucru cu modulul CRM, trebuie prima dată sa definim tipurile de vizite, tipurile de resurse si resursele. Acest lucru se face din fereastra nomenclatoare:

În fereastra tipuri de vizită, dacă dorim sa modificam tipurile actuale, apăsăm pe butonul din imaginea de mai jos, după care putem modifica direct în lista toate coloanele cu exceptia culorii.

Dacă dorim sa modificam culoarea sau toate detaliile unui tip de vizită, apăsam pe creionul de la începutul rândului și vom intra in fereastra de editare a unui tip de vizită.

Aici vom putea edita toate proprietățile și seta culoarea:

Tipul de resursă se poate modifica direct din tabel, precum se poate vedea mai jos, iar dacă dorim adăugare, apăsăm pe butonul ”Adăugare” de jos.

Pentru resurse, dacă dorim editare, apăsăm pe creionul 1, apoi ca să intrăm în fereastra de modificare a unei resurse, pe creionul 2 (Creionul 2 apare doar după ce se apasă creionul 1).

Aici putem modifica ce avem nevoie.

Pentru a realiza programări, se acceseaza pagina CRM. Se poate selecta modul de afișare (zi, săptămână, lună, etc.), iar la dublu click pe calendar, apare fereastra de adaugare, precum în imaginea de mai jos:

Powered by BetterDocs

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *